Confidențialitate

Actualizat pe 1 Oct, 2019

Politica de confidentialitate şi protectie a datelor cu caracter personal

Suntem incantati de interesul acordat pentru serviciile si produsele oferite de Academia noastra. Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea activitatii Academiei Psy Development.

1. DEFINITII:

Declaratia privind protectia datelor in cadrul Psydevelopment S.R.L. se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor trebuie sa fie lizibila si usor de inteles pentru publicul larg, precum si pentru studentii Academiei noastre. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.
In aceaste documente folosim, intre altele, urmatorii termeni:

Date cu caracter personal: orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("Persoana vizata"). O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Persoana vizata: Vizitator sau Student Autentificat al Academiei Psy Development, denumit in continuare “Utilizator” sau „Student”.

Operator: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Persoana imputernicita de operator: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.

Prelucrare: orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Restrictionarea prelucrarii: marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.

Creare de profiluri: orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul in care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia.

Pseudonimizarea: prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fara utilizarea unor informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie pastrate separat si sa faca obiectul unor masuri tehnice si organizatorice care sa asigure ca datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.

Controlor sau controlor responsabil de prelucrare: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singura sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in cazul in care scopurile si mijloacele unei asemenea prelucrari sunt stabilite de legislatia Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevazute de legislatia Uniunii sau de statul membru.

Destinatar/procesor: persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism catre care sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta.

Beneficiarul: persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism, caruia i se dezvaluie datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o terta parte. Cu toate acestea, autoritatile publice care pot primi date cu caracter personal in cadrul unei anchete anume in conformitate cu legislatia Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective trebuie sa fie in conformitate cu normele aplicabile privind protectia datelor in conformitate cu scopurile procesarii.

Parte terta: persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal.

Consimtamant al persoanei vizate: orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

DPO: Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal (Data Protection Officer) care are rolul principal de a se asigura de aplicarea prevederilor GDPR.

GDPR (General Data Protection Regulation): Regulamentul (UE) nr. 679/2016 care reglementeaza protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2 SCOPUL POLITICII DE CONFIDENTIALITATE Ne angajam sa respectam si sa protejam confidentialitatea datelor cu caracter personal ale Studenților nostri. Scopul acestei politici de confidentialitate este de a descrie modul in care Academia Psy Development colecteaza, utilizeaza, pastreaza si protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand accesati si utilizati serviciile Academiei Psy Development in calitate de "Student".

In cadrul acestei politici de confidentialitate, mentiuni ca "Academia Psy Development", www.psydevelopment.ro cu ale sale sub-domenii, si alte site-uri afiliate (denumite in mod colectiv - Site-ul), "noi", "noua", "al nostru/a noastra", se refera la Psydevelopment Education S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal.

Daca exista vreun aspect din aceasta Politica de Confidentialitate pe care nu il intelegeti in intregime, va rugam sa ne contactati oricand la privacy@psydevelopment.ro.

3 LA CE SE REFERA ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Aceasta Politica de Confidentialitate face referire la datele pe care le colectam de la dumneavoastra atunci cand accesati si utilizati serviciile Academiei Psy Development, in special acele date care pot fi folosite in scopul identificarii dumneavoastra (date cu caracter personal).

Aveti responsabilitatea ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le introduceti pe site-ul www.academia.psydevelopment.ro sa fie corecte si complete. Date incorecte si/sau incomplete ar putea face imposibila comunicarea cu dumneavoastra si/sau utilizarea corespunzatoare a serviciilor oferite de Academia Psy Development.

4 CU CE SUNTETI DE ACORD ATUNCI CAND UTILIZATI SERVICIILE ACADEMIEI PSY DEVELOPMENT

Prin accesarea si utilizarea serviciilor oferite de Academia PSY DEVELOPMENT, va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile acestei Politici de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati serviciile oferite de Academia Psy Development.

5 CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTAM DESPRE DUMNEAVOASTRA

Unele dintre informațiile pe care le putem colecta despre dvs. și putem stoca în legătură cu furnizarea și îndeplinirea serviciilor noastre pot include:

Date furnizate de dumneavoastra - Colectam datele personale pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie atunci cand completati o cerere de inscriere la unul sau mai multe cursuri oferite de Academia Psy Development, solicitati actualizarea datelor aferente contului de Student creat in baza noastra de date, atunci cand completati un chestionar, cand luati parte la discutiile de pe forumurile din grupurile private de practica, cand ne transmiteti mesaje pe email sau live chat si/sau cand participati la cursurile noastre.

Incrierea la cursuri si crearea contului de student Atunci cand completati cererea de inscriere la cursurile oferite de Academia Psy Development, va solicitam sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele si prenumele, data nasterii, adresa postala, numarul de telefon, adresa de email, user cont cursant si parola.

Participarea la cursuri online Atunci cand participati la un curs online, exista posibilitatea ca noi sa colectam anumite informatii legate de activitatea dumneavoastra in calitate de Cursant, precum raspunsurile pe care le postati in cadrul seminariilor online, feedback-ul primit din partea mentorilor sau studentilor, raportul de parcurs al cursului de pe platforma de e-learning, rezultatele obtinute la testele practice si testele/temele finale de curs.

Comunicarea cu Academia Psy Development Este posibil sa primim date cu caracter personal atunci cand ne transmiteti un mesaj prin email, utilizand serviciul live chat sau prin oricare alt mijloc, atunci cand ne contactati pentru asistenta sau pentru a ne adresa diverse intrebari, chiar si inainte de a va inscrie la cursuri. Este posibil sa colectam date precum nume, adresa de email, locatie, sistem de operare, adresa IP si alte informatii pe care ni le furnizati pe durata comunicarii, cat si informatii care pot fi colectate prin mijloace automate, descrise in cadrul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Grupuri private de practica Ocazional, este posibil ca Academia Psy Development sa creeze grupuri de practica privata pentru unele cursuri, unde puteti sa adresati intrebari sau sa va exprimati punctele de vedere in legatura cu anumite subiecte propuse spre discutie. Pentru a putea fi inregistrati in aceste grupuri, in funcntie de cursul la care va inscrieti, este posibil sa vi se solicite sa va autentificati si/sau sa ne furnizati date personale, precum numele si adresa dumneavoastra de email cu care v-ati inscris la cursul, activitatea respectiva.

Chestionare - Studii de piata Este posibil sa ne oferiti anumite date cu caracter personal atunci cand ne raspundeti la diverse intrebari in cadrul unui studiu de piata realizat de Academia Psy Development. Acestea date ar putea face referire la educatia dumneavoastra (forme de invatamant absolvite, studii in strainatate, cursuri online frecventate etc) si/sau la experienta dumneavoastra profesionala.

Informatii referitoare la plati Atunci cand pentru achitarea unui curs optati pentru plata online cu cardul, este nevoie sa furnizati procesatorilor nostri de plati o serie de informatii specifice precum: numele dumneavoastra asa cum apare pe card, numarul cardului, tipul de card, data de expirare si codul de verificare de pe verso-ul cardului. Noi nu colectam, nu folosim si nu stocam aceste informatii.

Date colectate in mod automat -In momentul in care accesati site-ul www.academia.psydevelopment.ro, este foarte posibil sa colectam informatii prin mijloace automate, dupa cum urmeaza:

Date tehnice: informatii despre dispozitivul de pe care accesati site-ul, cum ar fi adresa IP, tipul de dispozitiv (computer, tableta sau smartphone), sistemul de operare utilizat, ID-ul unic al dispozitivului, browswer-ul folosit si alte informatii ce tin de sistemul de operare, url-ul de la care v-ati conectat la www.academia.psydevelopment.ro Exista posibilitatea ca, plecand de la o adresa de IP, sa putem determina furnizorul de servicii de internet si localizarea geografica a conexiunii la internet.

Date trafic site: informatii legate de interactiunea dumneavoastra cu site-ul www.academia.psydevelopment.ro, respectiv paginile de pe site-ul nostru pe care le-ati vizitat, timpul de incarcare a paginilor, data si ora la care ati vizitat acele pagini, timpul petrecut pe fiecare pagina, istoricul cautarilor si hyperlink-urile pe care ati dat click. Datele tehnice si cele de trafic sunt colectate prin intermediul instrumentelor de colectare automata a datelor (spre exemplu cookies sau alte tehnologii). Pentru a afla mai multe informatii cu privire la cookie-urile folosite de site-ul nostru, va rugam sa consultati Politica Cookie.

6 CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Datele furnizate de dumneavoastra sunt utilizate pentru:

Furnizarea serviciilor oferite de Academia Psy Development Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va crea contul de cursant pe site-ul www.academia.psydevelopment.ro si pentru a va oferi acces la cursurile la care v-ati inscris si la celalalte servicii pe care le oferim.

Furnizarea serviciilor oferite de Academia Psy Development Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va crea contul de cursant pe site-ul www.academia.psydevelopment.ro si pentru a va oferi acces la cursurile la care v-ati inscris si la celalalte servicii pe care le oferim.

Newsletters si Oferte Utilizam datele dumneavoastra personale pentru a va transmite stiri/articole inspirationale din domeniul educatiei interioare, noutati cu privire la oferta noastra de cursuri online sau pentru a va informa despre diverse programe promotionale sau evenimente organizate de Academia Psy Development.

Participarea la cursuri online; Atunci cand participati la cursurile online de pe platforma de e-learning a Academiei Psy Development, utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri administrative care includ, fara a se limita la: alocarea cursurilor si a activitatilor practice, evidenta participarii la cursuri, evaluarea participarii dumneavoastra in cadrul activitatilor practice, inregistrarea scorurilor obtinute la teste sau cu scopul de a imbunatati platforma de e-learning. Datele dumneavoastra cu caracter personal si rezultatele obtinute ar mai putea fi impartasite cu autorii si/sau asistentii de curs(mentori) atunci cand este cazul. Scorurile de participare si parcurgere a cursurilor sunt arhivate ca dovada a frecventarii si absolvirii cursurilor la care ati fost inscrisi, atat timp cat contul de student este activ in academie. In momentul in care contul nu mai este activ, datele vor fi sterse automat dupa 30 de zile. Stergerea datelor de student in Academie, ce reprezinta scorurile de participare si parcurgere a cursurilor este ireversibila.

Diplomele si Certificatele de Absolvire La absolvirea unora dintre cursurile online oferite de Academia Psy Development, va eliberam diploma de absolvire sau certificate de recunoastere a nivelului atins in studiu care contin printre altele date precum: numele, prenumele.

Calcule de profile personale Parcurgerea unora dintre cursurile Academiei Psy Development, presupune calcularea unor diagrame personale in functie de data nasterii. Aceste diagrame ajuta la personalizarea studiului cursului pentru fiecare student in parte.

Primirea de cadouri și bonusuri Unele date precum sunt data nasterii sau scorurile de participare si parcurgere a cursurilor sunt prelucrate pentru a putea acorda studentilor premii speciale, reduceri, bonusuri, cadouri in functie de aceste date.

Forumurile si grupurile de practică Recomandam sa nu postati date cu caracter personal pe forumuri. Daca, totusi, doriti sa faceti acest lucru, exista posibilitatea ca noi sa colectam acele date pe durata in care utilizati acele forumuri. Este posibil sa facem publice acele date sau sa le arhivam, folosindu-le pentru a lua legatura cu dumneavoastra pe viitor.

Comunicarea cu Academia Psy Development Atunci cand ne contactati prin email, live chat sau prin orice alta modalitate, este posibil sa folosim informatiile furnizate de dumneavoastra pentru a va raspunde intrebarilor si eventualelor nelamuriri. Ne folosim de adresa dumneavoastra de email pentru a va transmite atat notificari despre participarea dumneavoastra la cursuri (apropiere/depasire termene limita, neparticiparea la anumite activitati practice etc.) , cat si alte informatii de ordin administrativ, cum ar fi cele cu privire la eventuale lucrari de mentenanta a site-ului sau notificari privind actualizarea Termenilor de Utilizare, a Politicii de Confidentialitate si a celorlalte Politici. Ocazional, va putem cere feedback in legatura cu anumite subiecte.

Datele colectate in mod automat: Folosim aceste date pentru a:

(a) analiza comportamentul consumatorilor nostri;

(b) realiza diverse statistici demografice;

(c) analiza preferintele si interesele manifestate fata de anumite cursuri online;

(d) asigura securitatea serviciilor oferite de Academia Psy Development, prevenind tentativele de frauda si abuz;

(e) oferi o interfata cat mai usor de utilizat asigurandu-ne ca intreg continutul de pe site este prezentat in cel mai eficient mod posibil in functie de dispozitivul utilizat de Cursantii nostri;

(f) dezvolta noi produse si servicii sau de a le imbunatati pe cele existente;

(g) gestiona preferintele Cursantilor si afisa continutul cel mai relevant pentru acestia;

(h) asigura functionalitatea tehnica a serviciilor oferite de Academia Psy Development.

(i) Implementa marketingul personalizat:

(ia) promovarea produselor si serviciilor noastre si masurarea eficientei materialelor promotionale pe care vi le prezentam cu scopul de a va oferi doar reclame care sunt relevante pentru dumneavoastra;

(ib) transmiterea de sugestii si recomandari despre anumite produse si servicii care v-ar putea interesa;

(ic) transmiterea de email-uri cu oferte personalizate.

7 CUI DEZVALUIM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Este posibil sa furnizam datele dumneavoastra cu caracter personal anumitor terte parti numai in situatiile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate.

Furnizori de servicii Folosim diversi furnizori de servicii pentru a asigura functionalitatea site-ului www.academia.psydevelopment.ro si a platformei noastre de e-learning si utilizarea in conditii optime a serviciilor pe care le oferim. Accesul acestor furnizori de servicii la datele dumneavoastra personale este limitat la datele absolut necesare de care acestia au nevoie pentru a-si indeplini atributiile (de exemplu, designeri web, programatori sau specialisti SEO care ne asista in optimizarea serviciilor oferite de Academia Psy Development).

Autoritati publice, Drepturi legale si Actiuni in Justitie Este posibil sa divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal autoritatilor publice ca raspuns la citatii sau ordine judecatoresti, pentru a ne stabili si exercita drepturile legale sau pentru a ne proteja drepturile, reputatia sau proprietatea si pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale sau in alte cazuri prevazute de lege. De asemenea, este posibil sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand consideram ca ele sunt de folos in investigarea, prevenirea sau luarea de masuri legale in ceea ce priveste activitati ilegale sau suspecte, pentru a proteja si apara atat drepturile, proprietatea sau siguranta site-ului www.academia.psydevelopment.ro, cat si pe cele ale studentilor nostri sau ale altor persoane implicate, in stransa legatura cu prevederile Termenilor de Utilizare.

 

Fuziune, achizitie, reorganizare In cazul unei vanzari, fuziuni sau reorganizari partiale sau totale a organizatiei și în alte scopuri comerciale legitime, permise de legislația aplicabilă, pentru care vom furniza informațiile relevante la momentul respectiv, putem divulga si/sau transfera datele dumneavoastra cu caracter personal cumparatorului sau entitatii nou formate..

 

8 CATEGORIILE SPECIALE DE DATE CU CARACTER PERSONAL (DATELE SENSIBILE)

Nu prelucram in mod intentionat date sensibile privind sanatatea dumneavoastra, originea rasiala sau etnica, orientarea politica, religioasa sau convingerile filozofice, apartenenta la sindicate, date genetice, biometrice sau date privind privind viata sau orientarea dumneavoastra sexuala.

Este indicat sa nu postati date sensibile pe forumuri, in cadrul activitatilor practice sau atunci cand comunicati cu noi sau cu alti Studenti, indiferent daca aceste date va privesc pe dumneavoastra sau pe alte persoane. Orice date sensibile vor fi sterse imediat ce vor fi descoperite.

9 DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE MINORILOR

Site-ul www.academia.psydevelopment.ro nu este destinat copiilor sau persoanelor sub 18 ani, prin urmare nu solicitam, nu colectam si nu pastram cu buna stiinta date cu caracter personal ale minorilor. In cazul in care descoperim ca am colectat in mod accidental date personale de la un minor, vom sterge acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, Academia Psy Development va putea colecta date cu caracter personal de la minori atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali. Va rugam sa consultati sectiunea "Eligibilitate" din cadrul "Termenilor de Utilizare" pentru a afla mai multe detalii despre conditiile necesare pentru a deveni Student al Academiei Psy Development.

 

10 CAT TIMP SUNT PASTRATE DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada in care sunt necesare scopului pentru care le-am solicitat initial si/sau pentru a ne respecta obligatiile legale si fiscale.

 

11 LINKURI EXTERNE Site-ul www.academia.psydevelopmentd.ro poate contine linkuri catre alte site-uri operate de catre entitati din afara (site-uri terte) despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra . Aceste site-uri nu sunt operate de noi si nu sunt, prin urmare, acoperite de aceasta Politica de Confidentialitate. Este recomandabil ca in momentul in care accesati un site tert, sa cititi politica de confidentialitate aferenta site-ului respectiv pentru a intelege in ce mod sunt colectate si utilizate datele dumneavoastra cu caracter personal.

12 CUM PROTEJAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Luam toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea, securitatea si integritatea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Folosim proceduri stricte in ceea ce priveste colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Stocam datele dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate.

Din pacate, internetul nu este un mediu 100% sigur, astfel incat nu putem garanta 100% securitatea datelor cu caracter personal. Accesarea si utilizarea neautorizata a datelor, defectiuni hardware si software precum si alti factori imprevizibili sau incontrolabili, pot compromite securitatea datelor cu caracter personal in orice moment.

Confidentialitatea contului dumneavoastra de Cursant la Academia Psy Development este protejata de o parola pe care dumneavoastra o alegeti. Aceasta parola este criptata si nici macar noi nu avem acces la aceasta parola.

Ce puteti face pentru a ne ajuta sa va pastram datele cu caracter personal in siguranta

Folositi un browser securizat.

Instalati aplicatii antivirus, antispyware si firewall.

Actualizati aceste programe in mod regulat.

Limitati accesul la computerul si browser-ul dumneavoastra.

Deconectati-va din contul de Cursant atunci cand nu mai participati la cursuri.

Nu trimiteti mai departe la nimeni mailurile si notificarile de la academie. Sunt menite sa ajunga doar la dumneavoastra si contin informatii care va privesc personal in relatia cu Academia Psy Development.

Nu dati accesul nimanui la contul dumneavoastra de student. Activitati neobisnuite, precum o noua adresa a site-ului, email-urile de tip phishing, prin intermediul carora vi se solicita date cu caracter personal, ar trebui sa va trezeaca suspiciuni. Folositi o parola puternica si nu o divulgati nimanui. Va rugam sa ne contactati la info@psydevelopment.ro de indata ce sesizati ca parola v-a fost compromisa.

13 DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Va puteti exercita oricare dintre drepturile descrise in aceasta sectiune prin simpla transmitere a solicitarii dumneavoastra la privacy@psydevelopment.ro. Va rugam sa aveti in vedere ca este posibil ca identitatea dumneavoastra sa fie verificata inainte de a trece la pasii urmatori pentru a va rezolva solicitarea.

Este posibil ca asupra anumitor date cu caracter personal sa nu putem interveni conform solicitarilor dumneavoastra intrucat pot exista situatii in care sa fim nevoiti sa continuam sa va procesam datele personale pentru indeplinirea unei obligatii legale si/sau pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale.

Dreptul la acces La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dumneavoastra si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in art. 15 GDPR.

Dreptul la rectificare Daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte si/sau incomplete, aveti dreptul sa ne cereti sa le rectificam.

Dreptul la stergere ("dreptul de a fi uitat") Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal daca:

(a) datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(b) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc procesarea;

(c) aveti obiectii cu privire la procesarea datelor;

(d) datele au fost prelucrate in mod ilegal;

(e) o reglementare a Uniunii Europene sau a unui stat membru impune stergerea datelor;

(f) nu mai doriti sa utilizati serviciile Academiei Psy Development; in acest caz, puteti solicita inchiderea contului de Student si stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, transmitandu-ne un email la privacy@psydevelopment.ro

Este important de stiut ca datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi pastrate chiar si dupa inchiderea contului de Student din motive mentionate anterior, care includ fara a se limita la: respectarea legilor in vigoare, precum si pentru a servi intereselor noastre legitime in ceea ce priveste evidenta financiar-contabila si/sau din ratiuni juridice si fiscale.

Dreptul la retragerea consimtamantului In orice moment va puteti retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal transmitandu-ne o solicitare in care sa specificati la ce date faceti referire. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand:

(a) considerati ca datele sunt inexacte;

(b) prelucram datele in mod ilegal;

(c) datele dumneavoastra personale nu ne mai sunt necesare, dar doriti sa le pastram pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

(d) v-ati opus prelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre Academia Psy Development.

Dreptul de a va opune prelucrarii Aveti dreptul de a ne solicita sa nu prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in anumite scopuri, inclusiv crearea de profiluri. Vom lua in considerare opozitia dumneavoastra si daca prelucrarea datelor dumneavoastra personale are vreun impact nejustificat asupra dumneavoastra care impune incetarea prelucrarii datelor respective.

In cazul in care datele dumneavoastra sunt prelucrate in scopuri de marketing, puteti, in orice moment, sa ne trimiteti un email prin care sa ne cereti incetarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct.

Nu va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in situatiile in care avem obligatia legala de a le prelucra.

Dreptul de a va opune deciziilor automate Atunci cand este necesar sa onoram un contract cu dumneavoastra (contractul de accesare pentru un curs, continut digital) sau daca ne-ati dat acordul expres in acest sens, am putea folosi sisteme automate de luare a deciziilor. Aveti dreptul sa va opuneti unor astfel de decizii luate in mod automat (de exemplu, pretul pe care noi il stabilim pentru un produs sau un serviciu) si sa ne solicitati ca acea decizie sa fie luata de catre o persoana.

Dreptul la portabilitata datelor Aveti dreptul sa ne solicitati transmiterea unei copii a datelor dumneavoastra cu caracter personal unui alt furnizor de servicii (atunci cand acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic)

DREPTUL DE A DEPUNE O PLANGERE LA O AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE

Daca credeti ca prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra si efectuate de noi este ilegala sau inadmisibila, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila pentru noi. Puteti contacta aceasta autoritate la ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

14.TRANSFERUL DATELOR CATRE TERTI

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.

Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala. De asemenea, putem dezvalui statistici agregate despre vizitatorii site-ului nostru, dar aceste statistici nu vor conține informatii de identificare personala .

 

 

15 UNDE PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL Datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra sunt prelucrate si stocate pe servere aflate in tari care furnizeaza un nivel adecvat de protectie, in deplin acord cu legislatia europeana privind protectia datelor cu caracter personal.

 

16 BAZA LEGALA Academia Psy Development prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal doar atunci cand exista un temei legal, precum:

(a) consimtamant (atunci cand v-ati dat in mod expres acordul);

(b) contract (atunci cand prelucrarea datelor este necesara pentru onorarea unei inscrieri, de exemplu pentru inrolarea intr-un curs achizitionat);

(c) respectarea legilor in vigoare;

(d) interese legitime.

In acord cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 si legislatia in vigoare, serviciile Academiei Psy Development sunt furnizate de catre Psydevelopment Education S.R.L. care opereaza datele dumneavoastra personale si este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

17 COOKIE-URI SI ALTE TEHNOLOGII Utilizam cookie-uri si alte modalitati de stocare automata a datelor pe site-ul www.academia.psydevelopment.ro si pe site-urile conexe pentru a facilita si personaliza accesul dumneavoastra la serviciile oferite de Academia Psy Development. Acest lucru ne ajuta sa va asiguram o experienta placuta atunci cand interactionati cu site-ul nostru si ne permite, de asemenea, sa ne imbunatatim serviciile. Aflati mai multe despre cookie-uri si alte tehnologii, inclusiv despre scopurile pentru care le utilizam in Politica Cookie.

 

18 INTREBARI, SUGESTII SI RECLAMATII Daca aveti intrebari legate de prelucrarea datelor cu caracter personal , sugestii sau reclamatii, puteti contacta Responsabilul nostru cu protectia datelor cu caracter personal la privacy@psydevelopment.ro Daca aveti nemultumiri legate de modul in care raspundem solicitarilor dumneavoastra, va puteti adresa Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

19 MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE Va rugam sa aveti in vedere ca aceasta Politica de Confidentialitate este revizuita periodic, iar anumite prevederi pot suferi modificari. Pe site-ul www.academia.psydevelopment.ro veti gasi intotdeauna ultima varianta actualizata si completa a Politicii de Confidentialitate.